fbpx
Search
Close this search box.

Omtrekking av stoler i krølla lammeull

Omtrekking av stoler

Omtrekking av lenestoler i krølla lammeull er noe av det vi har gjort mest av denne høsten. Tenk så digg å ha en myk og varm lenestol å krype oppi nå når det har blitt kaldt og mørkt. Nevotex har noen av de fineste ull kvalitetene og de kommer i mange fine, varme farger. Leveringstiden på omtrekkingen av stoler ligger stort sett på 4-6 uker og for å kunne gi deg pris så sender du bilder på mail til lene@mobeltapetserer.com

Hos Nevotex finner du både saueskinn, lammeskinn og møbelhuder med pels. Alle har ulike fargetoner og utseende, men også en deilig varm og innbydende overflate. Det som kjennetegner saueskinn er ulla og de deilige, myke krøllene. Ettersom det er et naturmateriale, kan både farge og størrelse variere – noe som indikerer at saueskinnet er ekte og av høy kvalitet. Takket være den unike kvaliteten som hvert enkelt saueskinn har, vil sluttproduktet alltid gi brukeren en enestående opplevelse.

Saueskinnene deres produseres i New South Wales, Australia. Garveriet her jobber grundig med å velge de riktige fargestoffene, slik at skinnene oppnår høy lysbestandighet. I tillegg har de bestått en rekke branntester som du kan lese mer om på hvert enkelt skinn om du går inn på hjemmesiden til Nevotex.