fbpx
Search
Close this search box.

Våre tjenester i verkstedet

Våre tjenester
Våre tjenester i verkstedet
Våre tjenester i verkstedet

Våre tjenester i verkstedet. Her kan du få hjelp til interiørsøm, gardiner, måltaking, montering, veiledning av farge/tekstil valg, omtrekking av møbler og båt, plassbygging av møbler og søm av benkeputer.  Forespørsler sendes på mail til lene@mobeltapetserer.com

Vi selger tekstil, tapeter og tepper på mål. Bestillinger gjøres i verkstedet eller på mail.

Ønsker du å trekke om et møbel sender du først bilder på mail. Vi kan da sette opp et kostnadsoverslag på selve jobben og beregne hvor mye stoff og materialer som går med til jobben. Velger dere å få utført jobben godkjennes overslaget og man kan booke tid for veiledning og hjelp til å velge tekstil. Vi har lang erfaring med å finne egnet stoff og hjelper gjerne med å finne noe som passer stil og smak. Ta gjerne med bilder av miljøet det skal stå i og om mulig fargeprøver, tapetprøver eller tekstilprøver (Kan være en pute fra eksisterende sofa eller gardin).

For priser på alt av interiørsøm, gardiner og benkeputer, så sender du mål og evt tegning/skisse/bilder på mail. Vi kan sy alt på mål, komme ut å ta mål om det trengs og montering. Vi har skinner og alt som trengs til alle slags typer gardiner. Vi har wave gardiner til utstilling i verkstedet og det er bare å komme innom for en titt. Trenger du en veiledningstime, så bookes også dette på mail eller du kan ringe Lene på 93080026.

 

Velkommen til verkstedet!